Reakcija / Naša stranka o susretu HDZ-ova u Mostaru: Licemjeran način kupovine glasova

28. 11. 2020. u 14:39:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 16

U Mostaru je danas održan sastanak delegacija HDZ-a BiH i HDZ-a Hrvatske, uoči predstojećih izbora u ovom gradu.

Delegaciju HDZ-a Hrvatske činili su ministrica regionalnog razvoja Nataša Tomišak i ministar vanjskih i evropskih poslova Gordan Grlić-Radman, dok im je u ime domaćina zahvalio lider bosanskohercegovačkog HDZ-a Dragan Čović.

Na posjetu delegacije Vlade Republike Hrvatske i sastanak sa čelnicima HDZ-a BiH reagovali su iz Naše stranke Mostar.

"Današnja posjeta dvojice ministara Republike Hrvatsje te posebno prezentacija EU fondova predstavljaju još jedan licemjeran način kupovine glasova.

Ministar Grlić-Radman i ministrica Tramišak bi trebali znati da je Mostar žrtva HDZ-ovog ekonomskog beznađa. Mostarci i Mostarke neće nasjesti na šarene laže o EU fondovima iz susjedne Hrvatske.

HDZ zamazuje oči građanima, jer nema da ponudi ništa konkretno, a uz lažno pokretanje proizvodnje u opljačkanom i ugašenom Aluminiju, kupovina glasova obećanjima iz susjedstva su najperfidniji oblik laži o navodnoj brizi za Mostar.

Očekujemo još dolazak Plenkovića i Milanovića do 20. decembra da šou bude kompletan", istakla je Boška Ćavar iz mostarske organizacije Naše stranke.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (8)