Narodna kuhinja: Od danas topli obroci na adresama oboljelih od COVID-19

0
AA
Narodna kuhinja: Od danas topli obroci na adresama oboljelih od COVID-19
Arhiv / Narodna kuhinja Stari Grad

S obzirom na vanrednu situaciju koju je izazvala pandemija koronavirusa Uprava Narodne kuhinje Stari Grad je donijela odluku da od danas svim oboljelim od COVID-19 na adrese nose tople obroke.

"Primjetili smo posljednjih dana da nam izostaju neki korisnici i nakon što smo se raspitali saznali smo da su oboljeli od COVID-19. Topli obrok koji su preuzimali u našoj kuhinji su koristili za ishranu cijele porodice i zato smo donijeli odluku da vozači naše kuhinje na njihove adrese dostavalju sljedovanje koje im pripada", naveli su iz Narodne kuhinje.

Potrebno je samo da na broj telefona 033/237-189 neki od članova porodice prijave ovakve slučajeve, te također ostave adresu i kontakt telefon kako bi vozači Narodne kuhinje mogli odvući hranu na tačnu lokaciju.

"Tokom prijave korisnici će imati mogućnost da se izjasne da li su za topli obrok ili suhi lanč paket. Ovu akciju ćemo provoditi dok okolnosti budu to zahtijevale", objasnila je upraviteljica Narodne kuhinje Zilha Šeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije