Najukusnija hrana u pola cijene

Promotivni tekst
Najukusnija hrana u pola cijene
Foto: Donesi.com / 50% popusta

Zamislite sljedeću sliku: na vašem stolu je prava italijanska pizza sa mnogo sira, tek izvađena iz rerne. Niste izgubili sat vremena spremajući je, niste morali da idete po nju do restorana, a platili ste je u pola cijene.

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, zar ne?

Ovakva ponuda je na svega nekoliko klikova od vas, a omiljeni obrok stiže uz pomoć Donesi, najveće platforme za online naručivanje hrane iz restorana u Bosni i Hercegovini. Donesi već godinama unazad olakšava i uljepšava svakodnevicu gurmanima, a tokom marta je za svoje korisnike pripremio posebnu ponudu. Sve što je potrebno da uradite jeste da posjetite sajt donesi.com ili preuzmete Donesi aplikaciju i odabirom filtera Popust 50% pogledate spisak restorana sa ponudom obroka u pola cijene.

Bilo da ste za tradicionalna domaća jela, neodoljive ukuse italijanske kuhinje, burgere i specijalitete od mesa – od jela iz najboljih restorana u gradu dijele vas jednostavno naručivanje i brza dostava.

Promocija će trajati do kraja marta i to u Sarajevu, Banjaluci, Tuzli i Mostaru. Hranu možete naručiti uz nekoliko klikova OVDJE, zato ne čekajte ni minut - pronađite svoje omiljeno jelo i uživajte uz Donesi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije