Besplatna Donesi dostava do kraja mjeseca: Hrana koja prati tvoj ritam

Promotivni tekst
Besplatna Donesi dostava do kraja mjeseca: Hrana koja prati tvoj ritam
Foto: Donesi.com / Preuzmite aplikaciju i uživajte

Internet servisi danas su u vrhu popularnosti i umnogome nam olakšavaju život. Jedan od najpopularnijih u BiH, donesi.com, već godinama unazad povezuje ljubitelje hrane i restorane, a sada za vas ima sjajne vijesti! Korisnici Donesi aplikacije mogu da naruče svoja omiljena jela iz više stotina restorana, a u ponudi su deserti, pića, specijaliteti najpoznatijih svjetskih kuhinja, tradicionalna domaća hrana i još mnogo toga.

Donesi dostava prati ritam savremenog života, jednostavna je, brza i lako dostupna, a lijepa vijest za sve korisnike je da je do kraja mjeseca potpuno besplatna.

Preuzimanjem Donesi aplikacije ili na sajtu donesi.com, korisnici mogu pogledati spisak restorana koji pružaju ovu uslugu odmah nakon unosa svoje adrese, klikom na filter „donesi dostava“. Narandžasta ikonica skutera pored naziva restorana garancija je da će hrana na adresu stići besplatno, brzo i s najvećom pažnjom.

Neki od restorana iz kojih možete naručiti i uživati u omiljenim jelima uz besplatnu dostavu do kraja meseca su Pirpa, Vanni, Mama Burgers, Food Market i drugi.

Ukoliko ste ogladnjeli nakon čitanja ovih redova i želite isprobati novu uslugu, preuzmite Donesi aplikaciju i uživajte u omiljenoj hrani iz mnogobrojnih restorana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije