Memić: Polako stiže pravda, poručio bih drugima da spavaju u tenama

1
L.S.
Memić: Polako stiže pravda, poručio bih drugima da spavaju u tenama
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Muriz Memić

Sutkinja Suda BiH Hasija Mašović na prijedlog tužitelja Ćazima Hasanspahića odredila je jednomjesečni pritvor Josipu Barčiću koji se tereti da nije izuzeo krvavi džemper Alise Mutap, a koji je mogao biti krunski dokaz u dokazivanju ubistva Dženana Memića.

Hrabri otac Dženana Memića, gospodin Muriz Memić za Radiosarajevo.ba kazao je kako se konačno naziru neki pomaci u pravom smijeru. 

"Državno tužilaštvo je pokazalo da hoće da radi na ovom predmetu. Barčić ostaje u zatvoru mjesec dana, pa ćemo da vidimo dalje. I mi smo tek saznali nove detalje, šokatni detalji su izneseni da je Alisa otišla s krvavom majicom kući koja je kasnije isječena i nije izuzeta, istražena, ni vještačena", ističe Memić. 

Naglašava kako se istraga nastavlja i širi na šest osoba, a dodatnih šest je zaštićeno. 

"Poručio bih drugima da spavaju u tenama jer se ne zna po koga će kad doći Tužilaštvo BiH, a svakoga će stići pravda, polako stiže, a mi ne odustajemo. Ovim putem poručujem i Mirsadu Dželiloviću da se urazumi", kazao je Memić. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije