Aukcija UIO BiH: Samsung S6 200 KM, Honda motor 958 KM...

Radiosarajevo.ba
Aukcija UIO BiH: Samsung S6 200 KM, Honda motor 958 KM...
Radiosarajevo.ba / UIO
Veoma privlačne cijene mogle bi privući veliki broj kupaca na aukciju zaplijenjene carinske robe Uprave za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine, koja će naredne sedmice biti održana u Banjoj Luci.

Naime, u svom Regionalnom centru u Banjoj Luci, UIO BiH naredne srijede, 23. novembra, organiziraju direktnu prodaju raznovrsne trgovačke robe, koju će moći kupiti sva pravna i fizička lica, a koja obavljaju neku djelatnost registriranu kod nadležnog organa.

Svu robu će biti moguće pogledati dva dana prije direktne prodaje, i to u Prodajno servisnom centru „TAM“ u Banjoj Luci, od 12 do 13 sati. Zatim će oni koji žele izvršiti kupovinu morati priložiti ovjerenu dokumentaciju za obavljanje registrirane djelatnosti uz ponudu koji moraju najmanje 24 sata prije direktne prodaje poslati na adresu UIO BiH, navodi se u saopćenju.

I zaista, kada pogledate sve što se nudi na ovoj direktnoj prodaji vidjet ćete da je asortiman roba raznovrstan i da možete pronaći sve od tehnologije i vozila do granitnog kamena i odjeće. Recimo, početna cijena motocikla Honda je 958,8 KM, Samsungove nove verzije mobilnih telefona moguće je pronaći po početnoj cijeni od 200 KM, monitor 20 KM, odjeća i obuća...

Na ovoj direktnoj prodaji možete i vi učestvovati, a u nastavku možete pogledati spisak stvari koje možete kupiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije