Ministru sigurnosti BiH Cikotiću uručen Zlatni reljefni policijski amblem

10
Radiosarajevo.ba
Ministru sigurnosti BiH Cikotiću uručen Zlatni reljefni policijski amblem
Foto: DKPT / Ministru sigurnosti BiH uručen Zlatni reljefni policijski amblem

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Selmo Cikotić posjetio je danas Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH kojom prilikom se sastao s direktorom Direkcije Mirsadom Vilićem i njegovim zamjenicima Ivicom Bošnjakom i Rankom Vukovićem.

Sagovornici su razgovarali o okončanim aktivnostima, kao i o sigurnosnim izazovima u 2021. godini ističući migrantsku situaciju, izazove vezane za krijumčarenja i organizirani kriminal, kao i pandemiju COVID-19.

Teme razgovora bile su i planirane aktivnosti a koje se odnose na usavršavanje policijskih službenika i unaprijeđenje komunikacije, koordinacije i saradnje s drugim agencijama za provođenje zakona u BiH.

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

Sramotno: Devastirana nekropola stećaka Koritnik u Brezi

Direktor Vilić se zahvalio ministru Cikotiću na podršci koju pruža Direkciji, kao jednoj od policijskih agencija u sastavu Ministarstva sigurnosti BiH, te mu uručio Zlatni reljefni policijski amblem Direkcije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije