Memić: Alisa će nastaviti lagati, zato što je ona mog Dženana odvela u smrt

35
A. S.
Memić: Alisa će nastaviti lagati, zato što je ona mog Dženana odvela u smrt
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Muriz Memić

U Sudu BiH danas je nastavljeno suđenje Zijadu Mutapu, njegovoj kćerki Alisi Mutap-Ramić, Hasanu Dupovcu, Josipu Bariću i Muameru Ožegoviću u predmetu 'Dženan Memić'.

Za danas je bilo planirano pet svjedoka, a u konačnici pred Sud su izašla tri svjedoka. 

Portal Radiosarajevo.ba ranije je pisao da su se na ročištu pojavili doktor Abdulah Kučukalić, te Rešad Hadžić i Enes Kurić, pripadnici MUP-a KS.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

"Ovo je očekivano, sve smo ovo znali i 2016. godine. Doktor Kučukalić je radio vještaćenje u martu 2016. godine. Znala je za to i Dalida Burzić, pa joj nije odgovaralo. Tražili su novo vještačenje.

Laži Alise Mutap i njena bezdušnost prema Dženanu... I, nikad, može nju 100 vještaka vještačiti, ona nikad neće reći istinu, mi smo toga svjesni.

Ali, evo, ima Sud i mi idemo dalje s postupkom... Jasno je svima o čemu se ovdje radi, ali mi idemo dalje dokazivati", rekao je Muriz Memić.

U razgovoru za naš portal, Memić je dodatno pojasio današnje ročište.

"Danas smo mogli čuti da Alisa skriva ubice i pomagače. Ona ovo nije mogla sama uraditi. Dalida Burzić je sve propustila i nije radila da se ubice nađu, već da ih sakrije. Ono što mene raduje je da istraga ide dalje. Tužilaštvo BiH radi na predmetu i to je super.

A Alisa Mutap-Ramić? Ona će nastaviti lagati, zato što je ona mog Dženana odvela u smrt", kazao je Muriz Memić za Radiosarajevo.ba, koji je danas saznao još jednu informaciju koju je dugo čekao - Davor Dragičević i on će, zajedno sa advokatom Ifetom Feragetom, u naredni četvrtak, 26. maja, održati sastanak kod v. d. glavnog tužitelja Tužilaštva BiH, Milanka Kajganića.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (35)

/ Povezano

/ Najnovije