Lijanović Čoviću: Pomest ćemo vas na izborima, nećete biti ni u ćoškovima

Radiosarajevo.ba
Lijanović Čoviću: Pomest ćemo vas na izborima, nećete biti ni u ćoškovima
Foto: Radom za Boljitak / Jerko Ivanković Lijanović

Jerko Ivanković Lijanović, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine ispred Narodne stranke Radom za boljitak oglasio se saopćenjem za javnost u kojem reagira na predizborne izjave Dragana Čovića koje je dao u Sarajevu.

U saopćenju se navodi:

"Najnovija izjava Dragana Čovića sa skupa iz Sarajeva u kojoj drži predavanja o tome šta i kako bi trebali djelovati u narednom periodu je apsurdna. Čović se ponaša kao da je opozicija. Pozivam ga da prvo prezentira šta su to on, HDZ BiH i njihovi saveznici uopšte uradili obnašajući funkcije na vlasti proteklih godina trošeći stotine milijardi KM stanovnika i raspolažući svim državnim resursima u BiH.

Ako se ne možete sjetiti baš svega u proteklih 25 godina, onda ste obavezni prezentirati barem rezultate svoje vladavine u aktuelnom mandatu iz protekle četiri godine koji su rezultirali najvećim egzodusom stanovnika BiH u inozemstvo.

Zato ćemo vas i pomesti na Općim izborima 7.10. kako vaša politika ne bi ostala ni u ćoškovima, a kamoli na političkoj sceni BiH”, poručio je kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije