Konaković: Ima SDA novi film u kojem idem u Džehennem. Dvije su opcije

12
Radiosarajevo.ba
Konaković: Ima SDA novi film u kojem idem u Džehennem. Dvije su opcije
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Elmedin Konaković

Elmedin Konaković, predsjednik stranke Narod i pravda te zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda PFBiH, objavio je danas putem društvenih mreža kako iz Stranke demokratske akcije "imaju novi film o njemu".

"Ima SDA novi film o meni u kojem kaže da sigurno idem u Džehennem. I pored toga stalno nas zovu u koaliciju.

Dvije su opcije, ili nude opciju da me oni spase da ne idem u Džehennem ili su spremni zajedno sa mnom, a sve zbog vlasti", napisao je Konaković.

Umrla Fatima, majka lijepe Jasmine, bosanske vile koja je skočila u herojsku smrt

Umrla Fatima, majka lijepe Jasmine, bosanske vile koja je skočila u herojsku smrt

Podsjetimo da je prije nekoliko dana u Sarajevu održana godišnja konferencija NIP-a,

"Mi se držimo transparentne politike kako bismo dobili povjerenje građana. Danas smo s ponosom organizovana stranka koja ima svoje organizovane strukture na brojnim mjestima i u brojnim gradovima. Iza nas je vrlo dinamična 2021. godina, kada je u pitanju razvoj stranke.

Osnovan je prvi kongres NiP, održani su izbori u okviru stranke, imenovan je koordinator za dijasporu... Imamo preko 120 vijećničkih mandata. Bilo je mnogo onih koji su željeli pristupiti stranci u protekloj godini. Imamo zastupnika u predsjedničkoj skupštini Parlamenta BiH", kazao je tada Konaković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (12)

/ Povezano

/ Najnovije