Konaković: Ima SDA novi film u kojem idem u Džehennem. Dvije su opcije

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kikirez

Pa kako hadzija Dino,pa u dzehenem? Tamo ce SDA,ali ce morati i Dino,ipak je on iz njihovvog kaputa izasao.

XYZ

Gospodin Konakovic 20 godina bio u SDA i danas pljuje po SDA nista ne valja , a sto si bio 20 godina tu ako nista ne valja.Samo osobni interes kako u SDA tako u NIP jadno čemerno i žalosno i jednostavno bez obraza.Smeče SDA Smeče NIP ljudi u tim strankama POLTRONI

Komentar

Kad vidim ovu facu muka mi Koji je ovo mis i lihvar Mogu mislit na sta mu lice babo i majka a tek kad otvore usta …cccc bas se digla fukara

MrziteljPDA

Nastavnik fizičkog koji hoće da vlada državom. Ha,ha,ha!

Trtrtr

Taman ću opet zavoljeti SDA, radi ovog Dine. Pa čovjek ništa drugo u životu ne zna raditi, osim da proziva SDA. De ba, sjaši više.

gost

Ti si imao šansu da napraviš respektabilnu stranku. Nažalost, uništio si je skupljajući sda otpadke oko sebe.

=========

Odmakni se od fadila,biserki,asima,malinara,sebija mengele i ostalih mafijasa,njima je zagarantovan đehenem,za zlo koji su picinili svom narodu.

Guest

I ti i bivše kolege iz sda nemate druge opcije osim džehenema..

Ăëîōů

Ni ti ni bivše kolege iz sda nemate druge opcije osim džehenema..

Džehenem Hadžija

SDA SDA SDA SDA SDA, pa opet SDA SDA SDA...

Guest

Da si iole političar ne bi toliko pričao o SDA. Jedino što znaš koliko vidim po tvojim obraćanjima u javnosti je da se ničim postignutim hvališ i blatiš stranku iz koje si izašao.

Ilham

Nisi Dinolio vise ni kome zanimljiv. Osim populzma i suplje, nista drugo niti znas, niti radis.

/ Najnovije