Vučić poklonio srpsku čokoladu Plenkoviću - kako je hrvatski premijer reagirao

Fena
Vučić poklonio srpsku čokoladu Plenkoviću - kako je hrvatski premijer reagirao
Avaz / Vučić, Plenković i "srpska čokolada"
Premijer Srbije Aleksandar Vučić poklonio je danas hrvatskom kolegi Andreju Plenkoviću čokoladu proizvedenu u Srbiji, tokom obilaska štanda na kojem su, u sklopu Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, predstavljene srbijanske kompanije.

Na štandu na kojemu se predstavljaju proizvodi iz Srbije, Vučić je hrvatskom kolegi poklonio "srpsku" čokoladu, Galeb, kompanije Pionir, Subotica.

Na Vučićevo pitanje "da li će je pojesti?", Plenković je odgovorio: "Bez problema!"

"Srpske čokoladice" su u decembru prošle godine izazvale buru u Hrvatskoj, ali i Srbiji kada ih je u Dubrovniku djeci podijelila hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.  

U paketu koji je dijelila, među hrvatskim su se našle i čokoladice proizvedene u Srbiji. Kolinda Grabar-Kitarović se nakon toga ispričala roditeljima, navodeći da nije osobno provjeravala sadržaj paketa koji su podijeljeni djeci, da je bila neprijatno iznenađena i da će čokoladice biti zamijenjene hrvatskim proizvodima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije