Još tri žrtve koronavirusa u BiH: Podlegla dvojica muškaraca i žena

Radiosarajevo.ba
Još tri žrtve koronavirusa u BiH: Podlegla dvojica muškaraca i žena

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Bolnici Sv. Vračevi u Bijeljini i Univerzitetskoj bolnici u Foči izvršeno je testiranje 297 laboratorijska uzorka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod 39 osoba, javlja RTRS.

Radi se o 21 muškoj i 18 ženskih osoba, od kojih je pet mlađe, 24 srednje i 10 osoba starije životne dobi. Prema mjestu prebivališta, 11 osoba je iz Banjaluke, po pet iz Bijeljine i Teslića, tri iz Kozarske Dubice, po dvije iz Ljubinja, Doboja i Prijedora i po jedna iz Laktaša, Sokoca, Rogatice, Istočnog Novog Sarajeva, Istočnog Drvara, Vlasenice Foče, Nevesinja i Kostajnice.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su tri smrtna slučaja kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona. Radi se o jednom muškarcu srednje životne dobi iz Ugljevika i muškarcu i ženi starije životne dobi iz Banjaluke i Kozarske Dubice. Tako je ukupan broj žrtava koronavirusa u BiH povećan na 194, od čega je 129 osoba u manjem bh. entitetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije