Sarajevo / Izmjena režima gradskog saobraćaja za Dan državnosti BiH

25. 11. 2020. u 08:50:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 2

Javno komunalno preduzeće GRAS obavijestilo je danas korisnike da će se, u povodu obilježavanja Dana državnosti Bosne i Hercegovine, u srijedu, 25. novembra biti izmijenjen režim javnog gradskog prijevoza.

Kako je saopćeno iz Službe za odnose s javnošću GRAS javni gradski prijevoz odvijat će se po prazničnoj, odnosno nedjeljnoj šemi rada na svim vidovima prijevoza.

"Obavještavamo korisnike da će se, u povodu obilježavanja 25. novembra - Dana državnosti Bosne i Hercegovine, u srijedu, 25.11.2020. godine javni gradski prevoz na svim vidovima prevoza odvijati po prazničnoj odnosno nedjeljnoj šemi rada", saopćili su iz ovog preduzeća.

I iz kompanije Centrotrans su uputili obavijest korisnicima u vezi sa redovima vožnje tokom praznika.

"Povodom obilježavanja Dana državnosti u srijedu 25. novembra 2020. godine, gradske, prigradske i federalne linije Centrotransa vozit će prema prazničnom, odnosno nedjeljnom redu vožnje.

Sve međunarodne linije ove kompanije saobraćat će prema ranije planiranom rasporedu polazaka, a obzirom na okolnosti, detaljne informacije o polascima autobusa na međunarodnim linijama putnici mogu dobiti putem broja telefona 033/213-100", istakli su iz Centrotransa.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA