Poznato kako će se odvijati gradski prijevoz u Sarajevu u ponedjeljak

1
Radiosarajevo.ba
Poznato kako će se odvijati gradski prijevoz u Sarajevu u ponedjeljak
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajevo

GRAS je obavijestio korisnike da će se povodom obilježavanja Dana nezavisnosti BiH 1.3.2021. godine javni gradski prevoz na svim vidovima prevoza odvijati po prazničnoj odnosno nedjeljnoj šemi rada.

Također su obavijestili i da će 2.3.2021. godine početi prodaja pretplatnih karata za mart 2021. godine za radnike, vanredne studente, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, privremene penzionerske kupone, strane penzionere, bračni drug penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja.

GRAS je napomenuo i učenike osnovnih i srednjih škola, redovne studente i penzionere koji posjeduju pretplatnu kartu za javni gradski prevoz za mart 2020.godine da je period važenja iste produžen do 31.03.2021.godine.

Podajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža radnim danima od 2. do 10. marta radit će od 7:00 – 16:30 sati, a od 11. marta do kraja mjeseca od 07:00 – 15:00 sati.

Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Stup-pothodnik, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 7:00 – 15:00 sati.

Sva prodajna mjesta u subotu, 06. marta radit će od 08:00 – 13:30 sati.

Prodaja radničkih kupona zone A, pored uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, Domu Armije, Marijinom Dvoru, Željezničkoj stanici i Čengić Vili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije