Gradonačelnik bh. grada: Napio sam se, ali nisam udario Bilju. Odgurnuo sam neke

14
Radiosarajevo.ba
Gradonačelnik bh. grada: Napio sam se, ali nisam udario Bilju. Odgurnuo sam neke
Screenshot / Ljubiša Ćosić

Nakon pisanja nekih medija o tome da je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić udario partnericu Biljanu te nekoliko gostiju u jednom kafuću, oglasio se i Ćosić.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti.

"Građani, poznanici, prijatelji, ljudi

Nermin Nikšić: Mi kao pravi štreberi odradili svoj dio posla i spremili prijedlog Izbornog zakona

Nermin Nikšić: Mi kao pravi štreberi odradili svoj dio posla i spremili prijedlog Izbornog zakona

Evo da se napokon javim. Bilo je kratko u subotu, čak i sinoć. Kroz ove medije. S kojim svi zajedno komuniciramo. Dopustite mi da kažem jedno promatranje. Facebook, Instagram, viber, sve te mreže uništavaju naš život. Gledamo druge na njima, a ne na sebe. Na njima obožavamo, podržavamo, volimo, brzo upoznajemo, lažemo i varamo. I izgubili smo sebe. Ali nemojmo puno filozofirati.

Napio sam se i bio pijan u kafani. Poznat sam kao neko ko voli ljude i radost. Volim piti. Nisam alkoholičar. Svi su to izmislili o meni. Bilo im je jednostavno. Vrijeme će pokazati sve.

Odgurnuo sam Gorana Šehovca i Dragišu Kenjića. Sigurno neki drugi. Ispričao sam im se. Osjećam se tako loše. Puno toga.

Nisam udario moju Bilju. To je laž.

Svi koji šire te priče, želim im sve najbolje. I nikad im ne napraviti pakao od privatnog života.

Ja sam, naravno, svjestan tereta javne ličnosti, i javnog izlaganja, gdje se ljudi 'bave' tobom i tvojim životom. Ali ja ću reći. Kome nisam pomogao, nisam mogao samo. I ja sam u politici da radim, prije svega svoj posao, a onda da pomažem ljudima.

Mislim da je malo ljudi u ovoj zemlji koji su prošli javni linč kao ja.

Razveden i kurvan, prodano zemljište Arapima, ima stan u svakoj zgradi, lopov, prevarant, čuj kupuje skodu, i sad još više, javno tuče ženu. Puno govore o meni. Želite iskreno?!

Ja sam se samo analizirao i kritizirao. Al me 'otrezni' momak na svadbi kod porodice Majdov. Prišao mi je i rekao:

'Sve što su mi govorili o tebi, a zbog toga te nisam volio, laž je. Ti si veliki čovjek'.

Tako nešto rečeno. Potpuno je svejedno. Svi oni koji me stalno gađaju kamenjem, nadam se da nisu grešni.

'Tko nije griješan, neka baci kamen'. Netko je rekao. I grešan sam i neću bacati kamenje.

Poznat sam kao čovjek koji govori sve što misli. I hvalite i osuđujete. To je dio mog posla. Tako se stavljaš prema meni. Samo želim reći veliku da oni koji lažu o meni, sve im opraštam i čuvam ljude koje vole. Javnost mi je to oduzela. Ali to je moj križ i moj izazov.

I mi dolazimo do kraja sa postom. Zato sam to napisala u subotu. Volim svoju dobru djecu. Brinem se za njih. Kao što su sva djeca dobra i svi roditelji vole. Volim svoju obitelj jer su me natjerali. Moj otac, majka, sestra Osnovna obitelj.
Volim samo jednu ženu. Samo ona. Srcem i dušom. Volim svoju bivšu ženu kao majku moje dvoje djece. Da, razvedeni smo. Ali mi ih odgajamo. Ona je više, ali i ja sam.

Volim SNSD. Jer to je skup prijatelja koji vode ovo društvo u moru stranačkih nesavršenosti.

Volim Milorada Dodika. Ne sisati i idolopokloniti. Volim ga jer je veliki čovjek, ima srce i dušu, pomaže svakome, ne mrzi, voli. Volim ga jer je ovo naše društvo na ovom vjetru najbolje. Nitko drugi to nije mogao učiniti. A da je oko njega ološa, ima. A Mile nije savršen. Ali on je najbolji za RS. Uvjerljivo. Volim ga jer mi je dao sve za Istočno Sarajevo. On ne mrzi nikoga. Ni naši susjedi iz Sarajeva.

Eto dragi prijatelji. Imao sam potrebu. Šest dana slavskih aktivnosti, i bilo je divno. SNSD Sokolac ide dalje. Hvala porodici Majdov na divnoj radosti. Hvala bratu Zuti i ekipi iz 'Centra' na divnom druženju. Hvala na dočeku i veselju za krstenje.
Hvala mom Rasi. Imao sam kuma, nemam ga vise. A Rasha je moj ovdje.
Kao i svi vama dragi ljudi.

Ostanite zdravi! Neka vas sve dragi Bog čuva i Sveti Vasilije Ostroški!", napisao je Ćosić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije