! / Đukanović zaprijetio Dodiku: Ako doneseš Deklaraciju, nema ti ulaska u Crnu Goru

21. 02. 2020. u 09:42:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 518

Milo Đukanović je zvao Milorada Dodika telefonom i saopštio mu da će poslanicima SNSD, kao i njemu biti zabranjen ulazak u Crnu Goru, ukoliko podrže Deklaraciju o pravima Srba u Crnoj Gori u Narodnoj skupštini RS.

Ovo je sinoć u emisiji Puls BN TV rekao bivši predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.

"Prema informacijama koje ja imam sinoć je Đukanović telefonom pozvao Dodika i rekao mu da će ukoliko se desi takva deklaracija, biti zabranjen ulazak svim SNSD-ovim poslanicima u Crnu Goru, da neće moći da dođu ni kao turisti, te da neće imati pristup svojoj imovini, koju očito imaju u toj državi", rekao je Govedarica.

Također, kako novodi Govedarića, Đukanović je upozorio i Dodika da je pitanje i da li će i on (Dodik) u naredom periodu moći da uđe u Crnu Goru.

"Prema mojim saznanjima Dodik je danas pozvao svoje poslanike i rekao da ne mogu glasati za Deklaraciju  koju je predložio poslanik u Klubu SDS u NSRS Nebojša Vukanović", kazao je Govedarica u emisiji Puls, prenosi BN TV.

Deklaraciji o položaju Srba u Crnoj Gori, koja je bila u skupštinskoj proceduri, jučer nije izglasana u NSRS, jer je nisu podržali poslanici skupštinske većine predvođene SNSD-om.

KOMENTARI (4)