Draško Stanivuković na Banja Luka Fest došao sa djevojkom

14
Radiosarajevo.ba
Draško Stanivuković na Banja Luka Fest došao sa djevojkom
Foto:Facebook / Draško Stanivuković sa djevojkom

Gradonačelnik Draško Stanivuković se pojavio sa svojom djevojkom na Banja Luka Festu.

Neki mediji su objavili da je Draško na festival došao u društvu svoje dugogodišnje djevojke Banjalučanke Ivane Maslarić, ali to nije istina.

Do zabune je došlo jer su dvije djevojke nevjerovatno slične.

Nova djevojka gradonačelnika Banjaluke je Kristina Beronja, studentkinja iz Beograda, prenosi Srpskainfo.

Kako saznaje ovaj portal, sinoć su Draško i Kristina prvi put izašli kao par. Bio je to doslovno njihov prvi sastanak. Upoznali su se preko društvenih mreža i Draško joj se dugo udvarao, ali je ovu svoju simpatiju krio od javnosti.

"Banjaluka je pokazala da može i može da parira svjetsku metropolu, a sinoć su naši sugrađani imali priliku da uživaju bezvremenskim hitovima i vinom Zvonka Bogdana.

Čovjek iza koga stoji više od 50 godina uspješne karijere, čovjek koji prenosi svoja najdublja osjećanja putem melodije i tekstova", izjavio je Draško.

Istakao je kako nije bilo boljeg načina da se započne druga noć međunarodnog festivala, te da prevazišao njegova očekivanja.

"Siguran sam da je ove godine rođen festival koji će trajati decenijama. Još tri festivalska dana pred nama sa Amira Medunjanin, Marizom i Radetom Šeerbedžijom. Jer je "Banjalučki fest" mjesto dobrih susreta", poručio je Stanivuković.

Draško Stanivuković sa djevojkom  - undefined

Foto:Facebook: Draško Stanivuković sa djevojkom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije