Draško Stanivuković na Banja Luka Fest došao sa djevojkom

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

lik teska debilcina i lazov,a ona ga bas voli hahaahhaha

Dnevni red

Ma samo ga Deri Beronja

Boom

Ma vi izgleda hoćete da se naše patriote unište tabletama za smirenje. Ako ovako nastave preće na belo jer stalno korištenje tablete gubi se jačina

Dudek Krivousti Njofra

Banjaluka je većinski BOSNJACKI GRAD prije rata sa bošnjačkom većinom ....SADA JE TO PALANKA ZBOG PROTJERANIH BOSNJAKA I HRVATA...CUJ MUZIKA ZVONKA BOGDANA SVJETSKOG NIVOA...PEVA SE U GENOCIDOM OCISCENOJ BL..SRPSKA SELJADIJA OSMANSKA KMETIJA...OSLOBODJENA BL,OD TURAKA I USTASA..

Barbarela

Banjaluka je većinski BOSNJACKI GRAD prije rata sa bošnjačkom većinom ....SADA JE TO PALANKA ZBOG PROTJERANIH BOSNJAKA I HRVATA...CUJ MUZIKA ZVONKA BOGDANA SVJETSKOG NIVOA...PEVA SE U GENOCIDOM OCISCENOJ BL..SRPSKA SELJADIJA OSMANSKA KMETIJA...OSLOBODJENA BL,OD TURAKA I USTASA.. ka Dudek Krivousti Njofra Ma sta lupas konju? Ti ne zas ni pogrde napisati. Kako te moze tako obuzeti jal i ljubomora. Tamo bar nema 'starleta' raznih Maca, tranavestita eskort- dama i ocvalih glumaca na 'tvom' festivalu. I da znas, Zvonko B. kad god dodje u Sarajevo, napravi lom. Svugdje ga vole.

Dok Holidej

Draško kao iz western filmova , potkošulja dugih rukava i tregeri.

Ho

Ja metropole i govana

Duduk

Duduk Krivožvalje Je dijaspora patriota koji ne vlada baš naš jezik(Bosanski) I nezna baš te muzičke velčine a o Banja Luci a i ostalim gradovima nezna baš puno zna ono što je naučio u dijaspori.

Duduk

A naj veća je provala a to Duduk krivožvalje nezna on kao dijasporac čuje ime Zvonko a živi u Srbiji Vojvodina u takvim glavama se odmah stvori blokada i pomisli on je četnik kao nema drugih nacija i naroda a ustvari je Zvonko Bogdan hrvat

Boom

A ti ne vređaj konje

Džasmin

Dok Holidej Tako je samo mu hvali šešir a i ubiće ga Bili ko zeca

Dok

Dok Holidej Tako je samo mu hvali šešir a i ubiće ga Bili ko zeca ka Džasmin Koji Bili, valjda debeli Džo Dalton.

Džasmin

Dok je umro od posledice bolesti a što se tiče Bilija to je poznato iz maratonaca ti il si puno mlad il si dijasporac pa neznaš za ovo

Banjaluka, najljepši naš grad

Banjaluka, otkako se oslobodila sarajevske otimačine, postala je, i postaje svjetski, moderan grad! A, ovi, mrzitelji Srba, i svega što je srpsko, nisu nikad ni bili u našem divnom gradu, i mogu samo da sikću! Naš grad je divan, i ponosni smo na njega, jer je oslobođen toga što ovi nacionalisti islamski promovišu!

/ Najnovije