Dragičević se još jednom zahvalio Komšiću i poslao novu poruku ubicama sina

Radiosarajevo.ba
Dragičević se još jednom zahvalio Komšiću i poslao novu poruku ubicama sina
Foto: Screenshot / Davor Dragičević na Trgu
Grupa "Pravda za Davida" predvođena ocem ubijenog Davida Dragičevića - Davorom Dragičevićem okupila se večeras 271. put na Trgu Krajine u Banjoj Luci kako bi nastavili tražiti istinu i pravdu u slučaju otmice i ubistva Davida Dragičevića.

Dragičević je podsjetio da je zajedno s Memićem proteklih dana bio u Sarajevu na sastanku kod Komšića kojem su iznijeli svoje nezadovoljstvo radom nadležnih institucija i tražili da predmete preuzme i istragu pokrene Tužilaštvo Bosne i Hercegovine.

Memić i Dragičević idu kod Komšića: Bosanci se nadaju da će Bosanac da im pomogne 

Muriz i Davor nakon sastanka s Komšićem: Ovaj čovjek nam je napunio dušu

"Hvala vam što ste čuvali Davida, Davidovo srce i Davidov trg. Stvari su se pokrenule i ići će naprijed. Ubice i zločinci bit će saslušani. Lukaču, Burle, Ćulume i ostali - nećete dočekati mandat, Sve i jednog ću skinuti, jer ste mi ubili Đakca", poručio je Davor Dragičević.

Dragičević se još jednom zahvalio na protekla dva dana koja je proveo u Sarajevu.

"Veliko hvala Murizu Memiću, Ifetu Feragetu i članu predsjedništva Željki Komšiću na prijemu i konkretnim potezima koje je već uradio. A vi koji sjedite s ubicama moga djeteta, za mene ste isti kao i oni. Devet mjeseci je prošlo, a država šuti. Država ga je i ubila a ne smije da kaže. Državo, majka Suzana, sestra i ja smo ga hranili, skidali temperatu, mazili, školovali, odgajali... A vi, niste mu smjeli osmjeh skinuti, dred niti jedan dotaći, a kamoli ubiti...", kazao je Dragičević.

"Srce mi puca od emocija, pozitivne energije i ljubavi. Ovdje čovjek mora doći da bi doživio. Hvala što ste tu svako veče uz Davora i moga sina. Ja nisam u stanju fizički da budem tu, ali sam srcem i dušom uz vas i moje dijete", rekla je drhtavim glasom Suzana Radanović, majka ubijenog Davida.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije