Dragičević: Pravda za Davida dobila rješenje u Sarajevu, bit ćemo snaga države!

Radiosarajevo.ba
Dragičević: Pravda za Davida dobila rješenje u Sarajevu, bit ćemo snaga države!
Foto: Screenshot / Davor Dragičević na Trgu
Grupa "Pravda za Davida" predvođena ocem ubijenog Davida Dragičevića - Davorom Dragičevićem okupila se večeras 268. put na Trgu Krajine u Banjoj Luci kako bi nastavili tražiti istinu i pravdu u slučaju otmice i ubistva Davida Dragičevića.

"Na žalost, sine, nisi mogao sinoć vidjeti... ali vidio si 23. marta u oči... Bili smo sinoć s ubicama i gledali ih u oči, a bili smo i pred zločinačkom organizacijom... A danas, danas je Pravda za Davida dobila rješenje u Sarajevu. Pošto nije praksa više da se preuzima, poslali su poštom, a svi vi koji ste jučer sjedili u toj 'nazovimo' Narodnoj skupštini -  to nije Narodna skupština, to je privatna skupšina", započeo je na večerašnjem skupu Davor Dragičević, te nastavio:

"Vi i dalje prosipajte 'svome' narodu 'svoje' fore. Meni i grupi Pravda za Davida ne možete, a posebno opozicija...nikada više neće dobiti glas, jer taj glas će ići Davidu ili nekome od nas koji stojimo ovdje. Ubrzo ćemo biti najjača snaga ove države, a sve ćemo to dokumentovati pravno i legalno", rekao je.

"Svi vi bez obzira šta pričali za govornicom u tzv. Narodnoj skupštini... od sinoć mi se GADITE! Muka mi je od vas! A ako vidite svoju fotelju i budućnost tu, izvolite sjedite, ali mi s vama više nikada! Ni moje dijete, ni grupa Pravda za Davida koja od danas zvanično i postoji", poručio je Davor Dragičević te prisutnima čestitao predstojeću Slavu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije