Dodik čestitao Novu godinu: U 2018. moramo imati više povjerenja u "državu RS"

Radiosarajevo.ba
Dodik čestitao Novu godinu: U 2018. moramo imati više povjerenja u "državu RS"
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je građanima Srpske novogodišnju čestitku uz želju da im Nova godina bude uspješnija i donese puno zdravlja, sreće, radosti.

Poručio je da će u 2018. biti potrebni, prije svega, sloga i solidarnost, a ne podjele.

"Institucije Srpske su stabilne, a ekonomija se razvija - to je obilježilo 2017. godinu", poručio je predsjednik Srpske, u novogodišnjoj čestitki.

Već na početku 2018. godine, kaže Dodik, treba pokazati jedinstvo i svečano proslaviti Dan Republike, kako i dolikuje.

Predsjednik Srpske pozvao je građane da 2018. izađu na opšte izbore i još jednom potvrde da je RS demokratsko društvo, koje poštuje odluke građana.

"Republika Srpska je, prije svega, garancija naše slobode, i zato je mi volimo i branimo iznad svega, jer ona je sigurno mjesto za život nas i naših porodica. Zbog toga, i u vremenima koja dolaze, nećemo pristati da njen položaj i ovlašćenja budu dovedeni u pitanje", poručio je Dodik.

Novogodišnju čestitku građanima Srpske, u ime Vlade Srpske i svoje lično ime, uputila je i premijerka Željka Cvijanović, uz želju da im Nova godina donese dobro zdravlje, porodičnu sreću i profesionalne uspjehe.

"U godini na izmaku uspjeli smo preokrenuti mnoge procese u pozitivnom pravcu i stvoriti pretpostavke da Republiku Srpsku u 2018. godini dodatno ojačamo na svim poljima. U narednom periodu Vlada će nastaviti da sprovodi mjere koje imaju za cilj razvoj realnog sektora i privrede, kao preduslova za stvaranje novih radnih mjesta, a samim tim i povećanja životnog standarda svakog građanina", navodi se u novogodišnjoj čestitki premijerke Srpske.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije