Davor Dragičević: Čuju li vaša djeca Davidove krike? Državo, posut ću te pepelom

7
Radiosarajevo.ba
Davor Dragičević: Čuju li vaša djeca Davidove krike? Državo, posut ću te pepelom
Facebook / Banja Luka

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića ponovo se oglasio te poručio da od pravde neće odustati. 

"Koliko zlo moraš da nosiš u sebi da bi silovao, mučio i ubio osmjeh od 21 godinu. Koliko zlo moraš da nosiš u sebi da bi tukao, hapsio, progonio svoje sugrađane. Koliko zlo moraš da nosiš u sebi da bi krenuo u zatiranje sjemena jedne porodice. Koliko zlo moraš da nosiš u sebi da bi tvoje zlo bilo prioritet u odnosu na drugi život. Čuju li vaša djeca Davidove krike? Za sve što ste uradili ubice i zločinci iz fašističkog MUP-a RS odgovarat ćete, ne Bogu nego pravdi. Za sve Davidove krike u noći ubistva pokoljenja će vam ispaštati. Za svo zlo koje je u vama, Vavilon će pasti taj dan dolazi. Niste vi nikakva institucija, vi ste ubice i zločinci, vi ste sotone u plavim uniformama", napisao je Dragičević. 

Napisao je i daje Dacia Duster vozilo ubice

"Za sve i jedan Davidov krik u noći, dok ste ga ubijali dobićete ono što sotone sljeduje. Ubili ste osmijeh od 21 godinu zar mislite da neko neće doći po vas, vaše zlo neće živjeti. Pobijediće djetetov osmijeh od 21 godinu. Državo, posuću te pepelom. Oprosta i zaborava nema. Dragi moj sine, dušo moja, osmijehu moj, vili te tvoj tata", poručio je Davor Dragičević.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije