Davor Dragičević: Čuju li vaša djeca Davidove krike? Državo, posut ću te pepelom

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ho

*ENTITETE posut ću te pepelom, tačnije ......

Ho

BTW, susosjećam s ovim čovjekom kao i s Memićem zaista....i volio bih da se objelodane i kazne imena ubica njihove djece. Da se kazne smrtnim kaznama, i ubice i njihovi pomagači i njihovi politički mentori. Al Država je Država a entitet je entitet. Ipak nije bilo umjesno i lijepo od mene komentarisati ovako. Izvinjavam se i Davoru i čitateljstvu, neću više!

...

Davore, stvarno mi je žao, ali znaš li koliko je bosanskih pravoslavaca zatrlo sjeme bosanskih muslimana?

Poruka za Dragičevića

Vaš sin je mučen i ubijen pod nadzorom beogradskih kadrova iz nekoliko razloga od kojih Vam navodim samo dva: (1)-odvraćanje pažnje u svrhe prikrivanja ekstremističke uloge beogradsko-šumadijskih kadrova neposredno nakon otkrivanja njihovog napada na atomske elektrocentrale evropskog kontinenta i mnogo šire otimanjem električne energije preko međunarodnih dalekovoda tokom vrlo hladnog zimskog perioda 2018-e godine, (2) imao je jevrejsko ime.

Nije to ništa novo

(1) Umorstvo Milana Vukelića zajedno sa kolateralnom štetom (bombom), (2) napad automatskim puškama na vozilo sa novcem UniCredit banke, (3) umorstvo sa mučenjem Davida. Svim tim napadima počinjenim od strane pandur-četnika prethodila su neposredno mnogo strašnija djela beogradskih i šumadijskih ekstremista. Dakle, odvraćanje pažnje od ekstremističkih aktivnosti sa istočne strane rijeke Drine.

Još neka os sabranih djela

Sedam tipičnih djela tariguz-ije (takozvane srbije): T-terorizam("igranje" sa amonijum bombom u Oklahoma City-u 1995-e), A-atentati(poput umorstva Sofije Ćotek sa plodom u njoj u Sarajevu 1914-e), R-ratovi(poput agresije na Bugarsku 1885-e), I-izbjeglice (poput stanovnika Kosova u Makedoniji 1998-e), G-genocidnost (poput one nad Mađarima u beogradu 1949-e), U-umišljenost(u teoriju samozvanog nebeskog naroda), Z-zafrkavanje(raketnim lanserom u Moskvi 1995-e).

Nema

Hajde ne mori vise, ako znas ko je kriv i ako je 100% kriv uzmi oravdu u svoje ruke. Ne smaraj vise cekajuci drzavu da nesto ko rijesi

/ Najnovije