Dan žena u KPZ Zenica: Rusmir Isak svim zaposlenicama poklonio ružu i 100 KM

8
Radiosarajevo.ba
Dan žena u KPZ Zenica: Rusmir Isak svim zaposlenicama poklonio ružu i 100 KM
Foto: KPZ ZT / Direktor Isak svim zaposlenicama u KPZ Zenica poklonio ružu i 100 KM

U povodu 8. marta - Međunarodnog dana žena, Rusmir Isak, direktor Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Zenica, danas je oduševio sve zaposlenice kojima je na svečanom ručku uručio poklone i to ružu i novčani iznos od 100 KM.
 
Kako je tom prilikom kazao, po prvi put u historiju zatvora zaposlenice su, uz simboličnu ružu, za Dan žena dobile i novčani poklon.
 
"Poštovane i drage dame, danas vam se obraćam kao direktor ove ustanove, ali i kao neko ko je pomogao Sindikatu da vam omogući što bolji poklon. Također, obraćam vam se i kao suprug i sin, tako da u mom okruženju ima mnogo dama i moj stav prema svim ženama ovog svijeta je bezuslovno uvažavanje i poštovanje. Želim da vam je svaki dan 8. mart, a ja sam za ovaj dan pripremio poklon svakoj dami i to neizostavno cvijeće kao i 100 KM da sebi kupite poklon.

Promijenio sam mnoge stvari pa je i ovaj gest još jedna u nizu inovacija sa namjerom da to bude praksa i za naredne godine. Još jednom, sretan vam 8. mart i uživajte u vašem danu", rekao je direktor Isak.
 
Prisutne zaposlenice nisu krile oduševljenje ovom novom praksom, ali i činjenicom da im je direktor pokazao ogromno poštovanje i uvažavanje i na Dan žena.

[related]https://radiosarajevo.ba/vijesti/regija/ucenica-u-srbiji-dosla-na-maturu-sa-traktorom-nema-cega-da-me-bude-sramota-ja-sam-sa-sela/549899?type=trending[/related]

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije