Objavljen snimak: Rusmir Isak trenirao sa zatvorskim policajcima u KPZ Zenica

5
Radiosarajevo.ba
Objavljen snimak: Rusmir Isak trenirao sa zatvorskim policajcima u KPZ Zenica
Foto: Kolaž / Rusmir Isak

Video snimci iz KPZ Zenica izazivaju brojne reakcije javnosti zbog načina pristupa zavoda komunikaciji.

Od trenutka kada je stupio na funkciju direktora, Rusmir Isak je bio pod lupom javnosti, kako zbog samog imenovanja, tako i zbog svojih aktivnosti unutar ustanove.

Nedavno je dao izjavu za medije, ističući brojne aktivnosti i planove za naredni period, ali je naglasio da tu neće stati.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Posebnu znatiželju javnosti izazvalo je otvaranje zvaničnog naloga Kazneno popravnog zavoda Zenica na društvenoj mreži TikTok. S obzirom na to da se trend korištenja društvenih mreža proširio na najrazličitije sektore, uključujući i zatvorske ustanove, ovaj potez ima za cilj približiti javnosti rad zatvora i stvoriti transparentnost u pogledu aktivnosti unutar zavoda.

Na nalogu se mogu pratiti različite aktivnosti koje se odvijaju unutar zatvora, pružajući građanima uvid u život osuđenika, programe rehabilitacije i edukacije koje zavod provodi.

Posebnu pažnju privukla je nedavna posjeta direktora Isaka treningu zatvorskih policajaca.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku: 

@kpzzenicaofficial Direktor Rusmir Isak posjetio trening zatvorskih policajaca. #rusmirisak #fyp #viral #zenica #kpz #kpzzenica #foryoupage ♬ sonido original - IE @8

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije