Cenić odbrusila Mektiću: Degutantno...

1
Radiosarajevo.ba
Cenić odbrusila Mektiću: Degutantno...
/ Svetlana Cenić

Posljednjih dana aktuelna je polemika poslanika SDS-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dragana Mektića sa poslanicom SNSD-a Sanjom Vulić.

Mektić je na svom Twitter nalogu napisao da Vulić ima više od 40 godina, a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta. 

U polemiku se uključila analitičarka Svetlana Cenić.

"Mektiću, ako nemaš pametnijih  argumenata u debati, nemoj i ove degutantne, koji govore o tebi, a ne o Sanji Vulić.

Žene koje nisu udate i nemaju djecu iz nekog razloga, i dalje su ŽENE, nisu drugog reda. Imaš ih i u svojoj partiji. Što tim argumentima ne gađaš neženje bez djece?!", napisala je Cenić na svom Twitter nalogu.

Vulić, koja je članica Zajedničke komisije za odbranu i sigurnost Parlamenta BiH, prethodno je prozvala Mektića tvrdeći da zahvaljujući njegovom glasu "Bošnjaci dobijaju podršku za sve", a što, navodno, pokazuje njegovo glasanje za inicijativu Denisa Bećirovića o “hibridnom ratu” radi jačanja kapaciteta odbrane BiH. 

Nakon ove izjave, uslijedila je Mektićeva reakcija koja je naišla na oštre komentare.

Šta je sporno, koji se nacionalni srpski interes štiti time što nas neko ugrožava? Ja to želim znati. Drugo je pitanje što Vulić ima više od 40 godina, a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta", napisao je Mektić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije