Twitter / Dragan Mektić brutalno odgovorio Sanji Vulić na njenu novu provokaciju

24. 01. 2021. u 12:44:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić aktivan je na društvenim mrežama.

Tako je Mektić na Twitteru komentirao najnovije ispade članice Predsjedništva SNSD-a Sanje Vulić, koja je izjavila da SDS i PDP žele poturčiti srpski narod.

Podsjetimo, Vulić, koja je inače iz Doboja, na odluku Centralne izborne komisije BiH da se ponište izbori, kazala da su nelogične i nepravedne

Prema njenim riječima, "sporiti potpise birača, a u zakonu nigdje ne piše da potpis na biračkom spisku i u ličnoj karti mora biti isti, je dokaz neznanja članova CIK".

Tada je izjavila da, „koliko god pojedine ambasade pomažu SDS-ovom i PDP-ovim članovima CIK, moraju znati da i RS ima prijatelje“.

"SNSD neće dozvoliti članovima SDS i PDP da nas poturče. Dan pred izricanje presude Mahmuljinu oduzeti legitimitet demokratski izabranom načelniku Srebrenice, nije ništa drugo nego izadaja. SNSD će u Doboji ubjedljivo pobijediti, neka dovedu milion posmatrača. Oni da znaju šta je stranačka organizacija, stuktura i rad na terenu, ne bi bili gubitnici vječiti. Samim tim mi nemamo konkurenciju", poručila je Vulić.

Na ovu objavu reagirao je Mektić, napisavši: 

"Velika je snaga u onog čovjeka koji umije da prećuti i onda kad je u pravu", napisao je Mektić u opisu. 

https://t.co/iGu6kjdVtX


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (5)