Brutalan odgovor Dragana Mektića Dodikovoj miljenici

6
Radiosarajevo.ba
Brutalan odgovor Dragana Mektića Dodikovoj miljenici
Foto: Anadolija / Dragan Mektić

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić (SDS) nerijetko se sa svojim političkim neistomišljenicima obračunava putem društvenih mreža.

Ovoga puta odgovorio je Sanji Vulić (SNSD), članici Zajedničke komisije za odbranu i sigurnost Parlamentarne skupštine BiH.

Ona ga je prozvala jer je glasao za inicijativu delegata bošnjačkog naroda Denisa Bećirovića (SDP). 

Vulić je kazala da je Mektić slika i prilika Srbina po želji političkog Sarajeva, upotrebljiv kao glas kojim se daje legitimitet. 

"Savjestan i odgovoran čovjek nikad ne bi glasao za ovako nešto. Ili je Mektić ucijenjena ličnost ili konvertit ili se, pak, radi o sindromu prokletstvo nacije, vrijeme će pokazati", smatra Vulićeva. 

Uslijedio je Mektićev odgovor na Twitteru.

Šta je sporno, koji se nacionalni srpski interes štiti time što nas neko ugrožava? Ja to želim da znam. Drugo je pitanje što Vulićka ima više od četrdeset godina, a nije se porodično ostvarila pa je boli ona stvar za narodom. Nema ni kučeta ni mačeta”, napisao je Mektić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije