Reakcije / Arijana Memić nikad oštrija: "Ako se Murizu nešto dogodi..."

21. 06. 2021. u 12:35:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Suprug Alise Mutap koji je prijetio Memiću ubistvom pušten je na slobodu.

Ovu informaciju za portal Radiosarajevo.ba potvrdio je Mirza Hadžiabdić, iz Službe za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

"Nakon kriminalističke obrade po uputi dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo isti je otpušten iz službenih prostorija", rekao je Hadžiabdić.

Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana oglasila se tim povodom na svom Facebook profilu, izjavivši da drugačiju odluku nisu ni očekivali.

"Hvala glavnoj kantonalnoj tužiteljici Sabini Sarajliji! Nismo ni očekivali drugačiju odluku od onih koji godinama štite ubice našeg Dženana.

Ako se Murizu nešto dogodi hoće li biti kriv Fake ili Sabina Sarajlija⁉️ Od ovog trenutka, niko od nas se ne osjeća sigurno", poručila je Arijana Memić.

Muriz Memić je ranije izjavio da je prijetnje Fahrudina Ramića shvatio veoma ozbiljno.

"Prijetnje su upućene da će me ubiti. Strah me za sigurnost Arijane i Munevere. Vidite šta se dešava. Advokatici koja je bila u sudnici ne bih poželio da joj se ovo desi da ima nesreću da upozna Alisu Mutap i da primi ovakve prijetnje", dodao je Muriz.

Podsjećamo, Fahrudin Ramić je sinoć uhapšen nakon što je policiji prijavljeno da je prijetio smrću Murizu Memiću, ocu stradalog Dženana.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (15)