Arijana Memić nikad oštrija: "Ako se Murizu nešto dogodi..."

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

papac

Predmet je na sudu BiH, Imate povjerenja u Gordanu.. Pa pustite pobogu da vidimo sta ce sud presuditi.. ..Mislim da je ovo feragetova ideja da se svaki dan podgijava situacija .. Ali treba imati u vidu da i to moze do odredjene mjere..

Koel

Ovi su meni i izgleda gori od onoh mutapa izgleda obracun dvije mafijaske porodice samo sto se pvim nip daje medijski prostor zgadili ste se i jedni i drugi vise

manigno

@Koel botu! Nazvati mafijašem čovjeka koja želi pronaći smiraj svojoj duši, čovjeka koji se bori da dokaže da mu je neko djete ubio? Pa ti si bolestan! Nema tih para koje bi me mogla partija i sistem platiti da budem bot i pišem ovakve bljuvotine. Nadam se ako bar već nisi realiziran kao roditelj (jer ako jesi socijalna služba bi ti trebala uzeti djecu) da kada postaneš roditelj prisjetiš se ove svoje izjave?! Da je kao roditelj sagledaš u kontekstu sebe i svoje porodice. Stidi se.

Ssshhhh...

Muriz i Arijana imate vojsku iza sebe samo nastavite,vi ste nas ponos!

Para dajz

Valjda zakon važi za sve. Ne može se neko zatvarati na priću rekla, kazala, mahala itd... Vidim i kreativnost radio.sarajeva pa su stavili bold crvenim upitnik i uskličnik koji se nigdje prije nije mogao vidjeti.

2021

>>@Koel botu! Nazvati mafijašem čovjeka koja želi pronaći smiraj svojoj duši, čovjeka koji se bori da dokaže da mu je neko djete ubio? Pa ti si bolestan! Nema tih para koje bi me mogla partija i sistem platiti da budem bot i pišem ovakve bljuvotine. Nadam se ako bar već nisi realiziran kao roditelj (jer ako jesi socijalna služba bi ti trebala uzeti djecu) da kada postaneš roditelj prisjetiš se ove svoje izjave?! Da je kao roditelj sagledaš u kontekstu sebe i svoje porodice. Stidi se. ka manigno<<"Koel-a", nazivaš botom, a ustvari razotkrivaš sebe, jer napad je najbolja odbrana! Pazi, meni je lično, iskreno žao tih ljudi, ali ne mogu oni zbog svoje tragedije, da uznemiravaju cijelu BH javnost, i stvarati atmosferu netrpeljivosti! Želim im, da što prije dođu do prave istine, da nađu mir duši svojoj, i da njihov sin, i brat takođe pronađe svoj mir. Ali iskreno, zašto malo nisu pazili s kim se druži njihov sin i brat, koga posećuje, kako se ponaša, možda su mogli to i da spriječe! Što se mene tiče isto vrijedi i za Davora Dragičevića! Poštene građane niko ne dira zar ne?!

Kme

Ekskluzivno pjevac Armin Bijedic pada u trans i depresiju,,niko nece da ga zove da nastupa jer je muz od Alisine sestre rospije Aldijane,kme kme Armin na aparatima zove kcus pita imal jos respiratora od jarana mu s hajata fikre nema vise gaza i hiljada i hiljada eura za nastup kme kme placi sad kad si se spetljo s bagrom

Div

>>>>@Koel botu! Nazvati mafijašem čovjeka koja želi pronaći smiraj svojoj duši, čovjeka koji se bori da dokaže da mu je neko djete ubio? Pa ti si bolestan! Nema tih para koje bi me mogla partija i sistem platiti da budem bot i pišem ovakve bljuvotine. Nadam se ako bar već nisi realiziran kao roditelj (jer ako jesi socijalna služba bi ti trebala uzeti djecu) da kada postaneš roditelj prisjetiš se ove svoje izjave?! Da je kao roditelj sagledaš u kontekstu sebe i svoje porodice. Stidi se. ka manigno<<"Koel-a", nazivaš botom, a ustvari razotkrivaš sebe, jer napad je najbolja odbrana! Pazi, meni je lično, iskreno žao tih ljudi, ali ne mogu oni zbog svoje tragedije, da uznemiravaju cijelu BH javnost, i stvarati atmosferu netrpeljivosti! Želim im, da što prije dođu do prave istine, da nađu mir duši svojoj, i da njihov sin, i brat takođe pronađe svoj mir. Ali iskreno, zašto malo nisu pazili s kim se druži njihov sin i brat, koga posećuje, kako se ponaša, možda su mogli to i da spriječe! Što se mene tiče isto vrijedi i za Davora Dragičevića! Poštene građane niko ne dira zar ne?! ka 2021<< Budalo jedna naivna, znaš li koliko je fine djece nastradalih samo zato što su se našli u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Gospodin Memić se bori za pravdu svakog tog djeteta. To što vi ne biste imali snage da se borite za pravdu svog dijeteta, to je vaš problem. Memiću, samo hrabro

Kada

citat: ko zna šta je njemu u glavi pa je oženio @.... Ovo postaje sve jadnije.

Antibot

Ko smije od ovih bitonja da otkrije identitet - da dogovarmo sastanak?

Boom

Ma to su osobe puno osjećanja i ljubavi prema bosancima prema svojim narodom to su patriote.Ej čovječe kritikuje Arijanu i njenog oca jer žele saznati istinu i kazniti krivca to čovjek može da radi jer je bez duše a ovamo bi se on borio za bosnu i govore kakvi su srbi zločinci i hrvati koje su to gnjide

Boom

Arijana i Murize znajte da će pravda pobjedit nekad jest spora al je moguća samo se nastavite borit

Hu Hu

Da li neko zna zasto ova djevojka oca zove imenom? Je li joj to pravi otac?

Džasmin

Hu Hu. Da se vi patriote možete čudit i postavljati tako glupa pitanja.

Hu Hu

Hu Hu. Da se vi patriote možete čudit i postavljati tako glupa pitanja. ka Džasmin Nemoj tako, sad ja mogu reci da si ti glup, ali necu. Lijepo pristojno pitam. A nadam se da biti patriota nije ruzno. I kakve veze ima patriotizam na obracanje jedne osobe drugoj?

/ Najnovije