Ambasador Italije na bosanskom jeziku: Sarajevo i Bosno i Hercegovino, hvala od srca

Radiosarajevo.ba
Ambasador Italije na bosanskom jeziku: Sarajevo i Bosno i Hercegovino, hvala od srca
Printscreen / Nicola Minasi

Sarajevska Vijećnica zasjala je večeras u bojama Italije, u znak podrške narodu ove zemlje koja se već nekoliko dana bori sa epidemijom koronavirusa.

Ubrzo nakon toga pred Vijećnicu je došao Nicola Minasi, ambasador Italije u Bosni i Hercegovini, koji se iskreno želio zahvaliti građanima Sarajeva na ovom dirljivom i emotivnom potezu.

Poruka podrške: Vijećnica večeras u bojama zastave Italije

Sarajevska Vijećnica zasjala je večeras u bojama Italije u znak podrške narodu ove zemlje koja se već nekoliko dana bori sa epidemijom koronavirusa. Do sada je preminula 1441 osoba, od čega je samo u posljednja 24 sata preminulo 175 ljudi.

"Večeras je Vijećnica u bojama zastave Italije, u znak solidarnosti sa svim Italijanima u ovom važnom trenutku. Hvala Sarajevo i Bosno i Hercegovino za vaš potez i za solidarnost", kazao je Minasi na italijanskom jeziku.

Nakon toga, ambasador Italije izgovorio je nekoliko velikih riječi i na bosanskom jeziku.

"Hvala puno, Sarajevo... Hvala mnogo, Bosno i Hercegovino na prijateljstvu. Ovo mnogo znači... Hvala vama od srca i sve najbolje svima vama", dodao je Minasi. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije