Alma Čolo saopćila čime će se baviti nakon politike: "Od iduće sedmice novi posao"

10
Radiosarajevo.ba
Alma Čolo saopćila čime će se baviti nakon politike: "Od iduće sedmice novi posao"
FOTO: Fena / Alma Čolo

Bivša zastupnica SDA u Parlamentarnoj skupštini BiH Alma Čolo, nakon što je napustila politiku, bavit će se advokaturom.

"Čovjek ne može upravljati svojim životom, pa ni svojom profesionalnom karijerom. Može se truditi da to sve ide u nekom željenom pravcu, ali nema garancije da će to tako i biti. Kada se nakon niza godina osvrne unazad vidi da je skoro sve ono što se dešavalo u životu imalo neki svoj smisao. Imalo svoje "zašto" i svoje "zato".

Ponosna sam zbog svih poslova koje sam radila u punom kapacitetu, onako kako sam smatrala da je ispravno i najbolje.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Ponosna sam na posao tužioca i zamjenika tužioca, pravnog savjetnika člana Predsjedništva BiH, članice Komiteta za pravna pitanja i ljudska prava Vijeća Evrope, predsjedavajuće BH delegacije u Vijeću Evrope, predsjedavajuće Ustavno-pravne komisije Parlamentarne skupštine BiH, izvršne direktorice za pravne poslove, sekretara privrednog društva, stručne saradnice u republičkim organima uprave SR BiH i R BiH…

Od iduće sedmice novi posao. Advokat. Advokatima je zabranjeno da se reklamiraju. Samo kažem da počinjem, uz Božiju pomoć", kazala je Čolo.

Čovjek ne može upravljati svojim životom, pa ni u cjelosti svojom profesionalnom karijerom. Može se truditi da to sve...

Posted by Alma Colo on Sunday, January 28, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (10)

/ Povezano

/ Najnovije