Alma Čolo saopćila čime će se baviti nakon politike: "Od iduće sedmice novi posao"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Odlazimo, zajedno u noć...

Suza suzu stiže... A onda vidim da je bivša zastupnica minderbegovske stranke. I odmah je ono: lakše se diše!

Sarajevska lijeha ubleha

Evo pojačanja Omaru, Vasviji, Nožici, Karkinu junioru...! Da nam živi bespravna država!

Das ist Walter

>>Suza suzu stiže... A onda vidim da je bivša zastupnica minderbegovske stranke. I odmah je ono: lakše se diše! ka Odlazimo, zajedno u noć...<< Eh, da je samo minderbegovska! Samo je ovdje Cosa Nostra troglava Hidra. Pa je i zulum trostruki. Dobro da uopće ima živih i preživjelih na ovim prostorima.

Zaboli koga

Čime će se biba baviti..ostaćeš izdajnik države i svog naroda šta god radila

Bosna bez sna

Cijeli život unutar pravnog sistema koji niti je pravni niti sistem već jedna od poluga stranačkog podjarmljivanja i poništavanja države! I nije ti dosta štete koju si počinila, nastavljaš sve to u advokaturi. Koliko života imaju ove stranačke štetočine? Neuništivi su.

AVDO HUMO

Izreklamira se stranačka hanuma u petoj brzini, kao kakva euforična influencerica na gljivama. A onda, mrtva-hladna odvali: Advokatima je zabranjeno da se reklamiraju. I šlag na kraju: uz Božiju pomoć. Čim to čuješ ili pročitaš, spašavaj se ko može, znaš da je vrag odnio šalu!

Tatar

Kako je to lijepo sve ima svoj početak a i kraj pa ako na početku ne pomisliš na taj kraj onda bolje nemoj ni počinjati.

jkdfhf

Ovo je vrhunac sarkazma bivše političarke koja samu sebe toliko nahvali! Gdje su ti rezultati tvoga rada? 30 godina ste protraćili, dotakli smo dno dna , a za sebe i svoju djecu ste prigrabili sve moguće privilegije. Sram vas bilo!

Ohohoho

Bome si se ti namlatila para za đaba.Rezultati su vam svima iz SDA čista nula. Ima Boga a i kazne Božije.

user1706557968

Obzirom na duzinu staza u SDA i upoznavanja svih njihovih gadosti, od kojih nisi ni ti abolirana, dobro si procijenila kada otici. U suprotnom bi bila kolateralna steta kao Fadil and &amp;. Posto si prosla SDA skolovanje dobro ces unovciti advokatsku karijeru.

/ Najnovije