Adnan Hadrović: Željki Cvijanović zabraniti ulazak u SAD!

11
Radiosarajevo.ba
Adnan Hadrović: Željki Cvijanović zabraniti ulazak u SAD!
Foto: Privatni album / Adnan Hadrović

Bivši bh. diplomata i saradnik Instituta za globalni utjecaj iz Washingtona, Adnan Hadrović, izjavio je da zbog jučerašnjeg prisustva obilježavanju neustavnog "dana RS" i antidejtonskog djelovanja, predsjedavajućoj Predsjedništva BiH Željki Cvijanović je potrebno "hitno uvesti sankcije i zabraniti ulazak u Sjedinjene Američke Države".

Hadrović, naime, smatra da bi američke sankcije trebale biti poput onih koje su ovoj političarki uvedene od strane Velike Britanije.

"Napominjem da Cvijanović početkom februara ove godine planira prisustvovati olitvenom doručku u Washingtonu. Po istom osnovu potrebna je promptna i rezolutna reakcija OHR-a.

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Završen štrak u osnovnim školama u Kantonu Sarajevo: Sindikat najavio naredne korake

Izvršiteljima ruske agende u BiH i na Balkanu se ne smije davati legitimitet dozvoljavanjem da ulaze i da se šeću po Sjeidnjenim Američkim Državama, odnosno da dobiju priliku da budu u istoj sali sa predsjednikom Joeom Bidenom i drugim svjetskim zvaničnicima", izjavio je Hadrović za portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije