Aco Stanišić: Lažna korona zabava, snimke iz februara 2020. godine

0
Radiosarajevo.ba
Aco Stanišić: Lažna korona zabava, snimke iz februara 2020. godine
FOTO: Screenshot / Aco Stanišić

Aco Stanišić, direktor Elektrodistribucije Pale i predsjednik OO Demos Pale reagovao je povodom navodnih snimaka korona zabave na Palama.

Njegovo saopćenje prenosimo u cijelosti.

"Sinoć je objavljen tekst pod naslovom 'Nova Korona žurka: Ko nema stida, nema živaca', navodi se da je tekst prikazao fotografije i video snimke snimljene na nedavno organizovanoj proslavi u jednom od ugostiteljskih objekata Paljanski, i da sam bio domaćin gore navedene proslave.

U cilju informiranja javnosti, ovim putem odbijam sve navedene insinuacije i obaveštavam javnost da su snimke i fotografije u navedenom tekstu snimljene u februaru 2020. godine na proslavi obeležavanja Slave, koju organizujemo za naše poslovne partnere i saradnike godinama unatrag, na obiteljskom imanju, a ne u ugostiteljskom objektu.

Činjenica da je netko tada snimio video snimke i fotografije odlučio je pokazati kao nedavno stvorenu i 'Corona stranku', i time u tekstu pronađite ugled političkih ličnosti, oštro osuđujem i smatram to krajnje neprihvatljivim.

Politička arena je već dovoljno zatrovana i svjestan sam da će se ova reakcija tumačiti na različite načine, ali zbog svih prijatelja i saradnika koji su bili moji gosti te noći, prisiljen sam da reagujem.

Smatram da je obiteljski život svakog od nas u intimnosti i nešto što ne bi trebalo biti dio dnevnopolitičkih podloga, ali ovom objavom prilažem i fotografiju pronalaska mog sina Simeona i mišljenja, koji će nesumnjivo pokazati na ovog trenutka imamo dosta stvari od organizacije svih vrsta proslava.

Ne namjeravam se prepustiti daljnjoj raspravi, a vas ostavljam na sud da li bi netko nakon ovakve dijagnoze organizirao bilo kakve proslave u svom domu", navodi se u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije