Elvedina Muzaferija: "Sretna sam i ponosna na sebe i svoj tim zbog svega što smo postigli"

0
Radiosarajevo.ba
Elvedina Muzaferija: "Sretna sam i ponosna na sebe i svoj tim zbog svega što smo postigli"
Foto: FB / Elvedina Muzaferija

Posljednja ovosezonska utrka za žene u okviru Audi FIS Ski World Cupa održana je u subotu u austrijskom Saalbachu, a Elvedina Muzaferija (24), koja je u dvije discipline izborila prvo finale Bosne i Hercegovine u najvećem svjetskom takmičenju u alpskom skijanju, zauzela je 16. mjesto. 

"Nije kraj sezone kakav sam očekivala i došla sam u Saalbach. Ali još uvijek sam vrlo sretna i ponosna na sebe i svoj tim zbog onoga što smo postigli ove sezone i samo plasman u finale WC-a je ogroman!", navela je Elvedina na društvenim mrežama.

Čestitala je norveškoj alpskoj skijašici Ragnhildi Mowinckel na odlasku u penziju.

Željezničar u Gabeli igra novo 'finale': Mogu li Plavi do bitnih bodova?

Željezničar u Gabeli igra novo 'finale': Mogu li Plavi do bitnih bodova?

"Također velike čestitke @ragmow za nevjerovatnu karijeru, vi ste takva inspiracija za sve mlade sportiste uključujući i mene, i sretna sam što sam imao priliku da podijelim padine sa vama. Sve najbolje u budućnosti i uživajte u penziji", kazala je Muzaferija.

Not the season ending I was expecting and I came for in Saalbach. But I'm still very happy and proud of myself and my...

Posted by Elvedina Muzaferija on Sunday, March 24, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije