Turnir se nastavlja mečom između S.Tsitsipasa i H. Hurkacza

0
Radiosarajevo.ba
Turnir se nastavlja mečom između S.Tsitsipasa  i H. Hurkacza
Foto: EPA-EFE / Stefanos Tsitsipas

Trenutno je vjerovatno i najveće iznenađenje turnira u Miamiju mladi Sebastian Korda, a zanimljivo je da su osim njega Rublev, Tsitsipas i Hurkacz igrači nove generacije, mlađi od 25 godina dok je jedini igrač van ove grupe koji je ostao na turniru Bautista koji je jučer izbacio prvog nositelja Danila Medvedeva. Ostalo je još svega pet veoma zanimljivih mečeva do kraja turnira.

Ovaj meč počinje u 19.05 sati.

Hurkacz i Tsitsipas su do sada odigrali osam međusobnih dvoboja. Trenutno je 7-1 za Stefanosa ali na pet od posljednjih šest međusobnih mečeva je gubio set od Hurkacza. Imao je zaista mnogo problema protiv poljaka i kada je Hurkacz bio van forme te će sigurno i danas imati izuzetno težak zadatak.

Hurkacz je igrač koji odlično servira u Miamiu, pogađa napade nakon servisa što je najbitnije i stoga je u tri meča izgubio svega dva breaka. On je već u nekoliko navrata mučio Stefanosa, na posljednja tri meča mu je uzimao set te je sigurno pred grčkim teniserom danas težak zadatak.

Kladionica MOZZART je za ovaj meč pripremila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Tsitsipasa 1,20 , a na pobjedu Hurkacza 4,00.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije