Taylor Harry Fritz i Alexander Bublik za osminu finala

0
Taylor Harry Fritz i Alexander Bublik za osminu finala
Foto: EPA-EFE / Alexander Bublik

Prošle sedmice je počeo masters u Miamiu te su u proteklih sedam dana ljubitelji tenisa mogli gledati mnoštvo zanimljivih mečeva.

S obzirom da na turniru nema ni Novaka ni Rafe sigurno da će ovo biti jedan od rezultatski najneizvjesnijih mastersa u proteklih nekoliko godina te sigurno da svi igrači iz top 50 vide svoje šansu za osvajanje Miamia ove godine. Danas će se odigrati susret osmine finala mastersa u Miamiu u kome se sastajuTaylor Harry Fritz i Alexander Bublikj. Meč počinje u 18.30 sati.

Harry Fritz je 23-godišnji amerikanac koji je posljednjih godina oko 30-og mjesta na ATP ljestvici. Igrač je koji obožava igrati na bržim podlogama te je u solidnoj formi, na omjeru je 9-4 ove godine. Sa druge strane Alexander Bublik, također 23-godišnjak, je 44-ti igrač svijeta kojem također uslovi igre u Miamiu odgovaraju. Alexander Bublik je ove godine igrao više mečeva, u prva 2 kola je bio sjajan te smatramo da je pokazao više od Fritza.

Također, igrao je dva meča protiv Fritza, u oba je dolazio do pobjede te je jasno da Fritzu ne leži kao protivnik. Igrač je sa odličnim servisom i u dva meča protiv Fritza i 28 servis gemova je izgubio svega jedan te je jasno da ni danas neće protivniku dati mnogo break prilika. 

Kladionica MOZZART je za ovaj meč pripremila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Fritza 1,60, a na pobjedu Bublika 2,19.

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije