Pogledajte snimak derneka u klubu na kojem su bili zaraženi teniseri

Radiosarajevo.ba
Pogledajte snimak derneka u klubu na kojem su bili zaraženi teniseri
PrtScr / Zabava u Beogradu

Grigor Dimitrov, Borna Ćorić i još dva tenisera, učesnici teniskog Adria Toura, zaraženi su koronavirusom. 

Dimitrov se tokom boravka u Zadru – gdje je došao iz Beograda a u međuvremenu je boravio i u Bugarskoj – otkrio da se loše osjeća, a zatim je na testiranju dobio pozitivne rezultate na COVID-19 na prvom testu.

Nakon Dimitrova, u Hrvatskoj su se testirali i ostali teniseri, a jutros smo doznali da su i oni zaraženi. Novak Đoković, pak, vratio se u Beograd, gdje želi da bude testiran i pregledan.

Teniski ekspert Brad Gilbert nije bio oduševljen situacijom.

“Naravno (da se to desilo)… Sada će svi istog momenta morati da se testiraju”, napisao je on, a odgovorio mu je Andy Roddick.

“Izgleda da postoji neka pandemija”, ironično je prokomentarisao Amerikanac, što je nasmijjalo Stana Wawrinku.

Dobro poznati američki novinar Ben Rotenberg se oglasio putem niza poruka, a jedna od njih je bila postavljanje video-snimka na kojem se vidi kako Đoković, Dimitrov i društvo derneče u noćnom klubu u Beogradu.

Sve uz riječi pjesme “Malo žurke nikada nikoga nije ubilo”.

Portugalski novinar Žoze Morgado se podsjetio Grigorovog kretanja u posljednjih deset dana.

“U posljednjih deset dana, Dimitrov je igrao na dva puna stadiona s publikom u dvije zemlje, igrao je fudbalski meč s Đokovićem, Zverevom i ostalima i uživao (bez majice) u klubu u Beogradu”, naveo je on, javlja B92.

Brojni drugi novinari su postavljali brojne slike ekipe sa Adrija tura u bliskom kontaktu dok su se zabavljali na terenu, što košarkaškom, što teniskom, što fudbalskom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije