Goran Ivanišević: 'Sada mogu dati otkaz kod Đokovića, moram na operaciju...'

1
Radiosarajevo.ba
Goran Ivanišević: 'Sada mogu dati otkaz kod Đokovića, moram na operaciju...'
Foto: EPA-EFE / Goran Ivanišević

Legendarni hrvatski teniser Goran Ivanišević koji je trenutno trener Novaka Đokovića prokomentisao je uspjeh srbijanskog tenisera i osvajanje US Opena što mu rekordni 24. Grand Slam naslov.

"O odlasku u mirovinu morate pitati Đokovića, ne mislim da će on stati. On misli da će igrati na Olimpijskim igrama u Los Angelesu 2028. Ne znam što je u njegovoj glavi, on 24 sata razmišlja o tome što bi mogao sve ostvariti. Kada osvoji 25. Grand Slam pitat će se zašto ne i 26. osvojiti? Uvijek gleda da je spreman, uvijek želi više i da sve bude perfektno", rekao je Ivanišević pa se osvrnuo na Đokovića.

"Ovo je jedan od najvećih uspjeha u sportu, ne samo u tenisu. On je pobjednik i motivira se Nadalom i Federerom. Ako mu kažete da ne može, on će vam dokazati da može, čak i kada je ozlijeđen i ne osjeća se dobro. Ne mogu reći da smo svi s Balkana takvi, ali on je najbolji i tako je kako je.

Željezničar u Gabeli igra novo 'finale': Mogu li Plavi do bitnih bodova?

Željezničar u Gabeli igra novo 'finale': Mogu li Plavi do bitnih bodova?

Ivanišević se zatim dotaknuo svoga statusa u Đokovićevu timu.

"Mogu otkaz dati, imam sve s njim. Ne gledam budućnost, moram na operaciju koljena poslije ovoga i što bude, bit će", zaključio je Goran, prenosi Večernji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije