Pogledajte video: Ovako izgleda kada Novak Đoković pravi palačinke

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte video: Ovako izgleda kada Novak Đoković pravi palačinke
Foto: EPA-EFE / Novak Đoković

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković ima poseban režim prehrane, a često ističe da je upravo zahvaljujući tome postigao velike uspjehe.

Na njegovom jelovniku nalaze se samo zdrave namirnice, a Novak želi i da njegova djeca Tara i Stefan jedu na sličan način.

I Jelena, Novakova supruga, se trudi što kvalitetnije i zdravije hraniti, a njena vitka linija je dokaz koliko vodi računa o tome što unosi u svoje tijelo. 

Neka druga vremena: Pogledajte kako je izgledalo Sarajevo 1968. godine

Neka druga vremena: Pogledajte kako je izgledalo Sarajevo 1968. godine

Sada se na društvenim mrežama ponovno pojavio stari video u kojem je Novak podijelio recept za zdrave palačinke. 

"Pozdrav svima, evo nas u kuhinji. Pravim palačinke bez glutena, bez dodanog šećera, bez mlijeka. Samo za Stefana koji ima dvije godine i obožava palačinke. To je ono što radimo svako jutro", rekao je Đoković, a potom otkrio recept. 

@zanimljivostidana

🎾

♬ original sound - Zanimljivostidana

Zdrave palačinke po receptu Novaka Đokovića sadrže kvinoju, banane, heljdino i rižino brašno te kokosovo i bademovo mlijeko

Njegov sin Stefan obožava jesti palačinke, jednom prilikom je Novakova majka Dijana otkrila da se trudi unucima ugoditi kad god za to ima priliku. Ona je jednom ispričala da je traže da im pravi palačinke, ali to obično budu one klasične.

"Vole moje palačinke. Uvijek se čuje: 'Bako, pripremi nam palačinke!' pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne’, a Stefan kaže: 'Bako, normalne, pusti te bezglutenske", otkrila je uz smijeh Dijana Đoković, piše Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije