Đoković se zahvalio gradonačelniku Visokog na priznanju 'počasni građanin'

7
Radiosarajevo.ba
Đoković se zahvalio gradonačelniku Visokog na priznanju 'počasni građanin'
Foto: Radiosarajevo.ba / Mirza Ganić, Novak Đoković i Semir Osmanagić

Srbijanski teniser Novak Đoković tokom posljednje posjete Visokom zahvalio se gradonačelniku ovog mjesta Mirzi Ganiću na priznanju 'počasni građanin', saopćio je Semir Osmanagić preko Facebooka.

Podsjetimo, Đoković je prethodni vikend proveo u Visokom, a Osmanagić kaže da se tom prilikom susreo s Ganićem.

"Novak se gradonačelniku zahvalio na priznanju koje je, kao jedan od najvećih ambasadora Visokog u svijetu, dobio od Gradskog vijeća Visoko, tituli Počasnog građanina Grada Visoko, te kazao kako će u jednom od skorašnjih dolazaka sa zadovoljstvom prisustvovati i zvaničnom uručenju ovog priznanja.

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Majke Srebrenice: Zahvalne smo našim susjedima Hrvatima, hvala vam prijatelji!

Gradonačelnik Ganić se također zahvalio Đokoviću za svu promociju koju je napravio za grad na čijem je čelu, te je Novaka informisao i o brojnim pozitivnim pričama koje se dešavaju u Visokom, a posebno sa projektima čiji je cilj daljnji turistički razvoj visočke doline piramida, u čemu velike zasluge pripadaju i jednom od najboljih sportista svijeta svih vremena", napisao je Osmanagić preko Facebooka.

Podsjetimo, Đoković je u Visoko prvi put stigao u ljeto 2020. godine i od tada je redovan gost. Osim u Visokom, često boravi i na Trebeviću. Nekoliko puta je iskoristio priliku da pozove brojne svjetske sportiste da posjete Bosanske piramide. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije