Rukometni klub Vogošća domaćin završnice Kupa Bosne i Hercegovine ovog vikenda

0
Radiosarajevo.ba
Rukometni klub Vogošća domaćin završnice Kupa Bosne i Hercegovine ovog vikenda
Foto: RK Vogošća/Facebook / Kup Bosne i Hercegovine

Predstojećeg vikenda očekuje nas završnica Kupa Bosne i Hercegovine čiji je domaćin RK Vogošća, a utakmice se igraju u dvorani Amel Bečković u Vogošći.

Za osvajača Kupa Bosne i Hercegovine borit će se, u jednom polufinalu RK Sloboda Tuzla protiv domaćina RK Vogošća i u drugom RK Hercegovina Nevesinje protiv prvaka Premijer lige Bosne i Hercegovine RK Izviđač Central Osiguranje.

Ulaznice će se našle u prodaji od 25. maja na prodajnom mjestu u Vogošći, u Jošaničkoj ulici kod JU "KSC Vogošća" a za vrijeme takmičarskih dana ulaznice će se moći kupiti i u dvorani.

Saznajemo: Bruno Akrapović uskoro bivši na Grbavici

Saznajemo: Bruno Akrapović uskoro bivši na Grbavici

RK Vogošća poziva sportske zaljubljenike da dođu i podrže igrače na putu do novog trofeja i da zajedno zaokruže odličnu sezonu koja je iza njih.

Prvi polufinalni susret, tačnije utakmica između RK Vogošća - RK Sloboda Tuzla igra se u subotu sa početkom od 15 sati, dok od 17.30 sati na parket izlaze RK Hercegovina – RK Izviđač.

Završnica Kupa Bosne i Hercegovine
Foto: RK Vogošća/Facebook: Završnica Kupa Bosne i Hercegovine

Finale će se igrati u nedjelju sa početkom od 17 sati uz prijenos na kanalu BHRT.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije