Odbojkašice se žestoko posvađale na Olimpijskim igrama: Situaciju je spasio DJ

0
Radiosarajevo.ba
Odbojkašice se žestoko posvađale na Olimpijskim igrama: Situaciju je spasio DJ
Foto: Screenshot/Twitter / Svađa odbojkašica

Prekid na ženskoj odbojci na pijesku prijetio je da se zakuha, prije nego što je DJ uskočio da ublaži situaciju.

Kanada i Brazil sučelili su se ispod Eiffelovog tornja za zlatnu olimpijsku medalju, a emocije su očito bile na vrhuncu. Nekoliko žestokih riječi razmijenile su preko mreže Kanađanke Melissa Humana-Paredes i Brandie Wilkerson te Brazilke Ana Patricia Ramos i Duda Lisboa.

Unatoč svim naporima suca, temperamenti su se i dalje rasplamsali, ali tada je u igru ​​uskočio DJ. Počeo je puštati Imagine Johna Legenda preko zvučnika te je odmah smanjilo napetost jer su se obožavatelji počeli pridruživati ​​uz poznatu himnu mira. I sami sportaši počeli su se smješkati, pa čak i zapljeskali DJ-u za ono što je učinio.

Zrinjski golovima u drugom poluvremenu stigao do pobjede protiv GOŠK-a

Zrinjski golovima u drugom poluvremenu stigao do pobjede protiv GOŠK-a

Ovo je prvo zlatno odličje za Brazil u ženskoj konkurenciji u odbojci na pijesku još od Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine, kada je ovaj sport debitirao na olimpijskoj sceni, dok je Kanada osvojila svoju prvu medalju u historiji ovog sporta.

Brončane medalje osvojile su Švicarke Tanja Hueberli i Nina Brunner, koje su u borbi za treće mjesto pobijedile Australski par Mariafe Artacho del Solar i Taliquu Clancy rezultatom 2-0 (21-17, 21-15), piše Tportal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije