McGregor nije došao na presicu, Khabib sam odgovarao na pitanja novinara

Radiosarajevo.ba
McGregor nije došao na presicu, Khabib sam odgovarao na pitanja novinara
FOTO: Facebook / Nurmagomedov i Nurmagomedov
Održana je službena UFC 229 press konferencija, odnosno ako se tako može nazvati ono što se dogodilo.

Naime, Khabib Nurmagomedov se pojavio na vrijeme, odgovorio na pitanja novinara upućena njemu, nakon čega je napustio dvoranu prije nego se njegov protivnik uopće pojavio.

Khabib Nurmagomedov izašao je na pozornicu tačno u najavljeno vrijeme, a sve je krenulo s tri minute zakašnjenja, nakon što je Dana White objavio kako Conora nema te da će Khabib sam započeti konferenciju, budući da on ne namjerava čekati.

“Ne moram nikoga čekati. Fanovi su tu, mediji su tu i ja počinjem u zakazano vrijeme. Ja imam raspored, moram skinuti kilograme i moj je posao odraditi sve na vrijeme. Nije mi bitno koga ima, a koga nema, ja sam tu došao u zakazano vrijeme”, rekao je Khabib, a onda je odgovorio na pitanje o tome što namjerava raditi nakon ove borbe.

Odgovor je bio takav da je htio ukazati kako pitanje pomalo i nije bilo primjereno: “Ne znam, nikako nisam podcijenio ovog tipa i razmišljam samo o borbe. Dobro se osjećam, težina mi je u redu i idem pobijediti. Nakon borbe ćemo razgovarati.”

Na licu Khabiba Nurmagomedova se vidjelo kako je ljut i kako baš nema volje odrađivati ovako nešto. Priznao je kako je u potpunosti fokusiran na skidanje kilograma te da je to razlog takvog raspoloženja. A onda je upitan hoće li, neovisno o ishodu, nakon borbe pružiti ruku Conoru McGregoru.

“Neću, ne postoje nikakve šanse za to”, kratko je odgovorio prije nego je prekinut u pokušaju davanja razloga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije