Khabib bacio McGregoru rukavicu u lice: Promijenit ću mu lični opis

Radiosarajevo.ba
Khabib bacio McGregoru rukavicu u lice: Promijenit ću mu lični opis
Instagram / Khabib Nurmagomedov

Ruski UFC prvak Khabib Nurmagomedov rekao je danas da njegov rival u lakoj kategoriji Conor McGregor neće imati samo novi imidž nakon borbe s njim, nego i potpuno novi izgled. 

Nurmagomedov i McGregor bi trebali konačno ući u ring šestog oktobra u Las Vegasu, a ukoliko se obje strane ne dogovore alternativa je 30. decembar.

"Ne mogu da vjerujem da ćemo se konačno boriti. Zaista želim tog momka. Želim da ga učinim poniznim, malo da ga naučim i ne samo da razbijem, nego da promijenim njegovo lice. Želim promijeniti njegov lični opis. Naravno s licem, mogu mu promijeniti i razmišljanje", poručio je Nurmagomedov.

Dagestanac koji je prvak postao u aprilu nakon što je oduzet pojas McGregoru, koji se od 2016. godine nije borio u UFC-u, istaknuo je da mu je drago što McGregor neće u zatvor nakon incidenta u Brooklynu, jer se onda ne bi mogao boriti protiv njega.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije