Kraj rata: Nurmagomedov pozvao Conora McGregora da posjeti Dagestan!

J. M.
Kraj rata: Nurmagomedov pozvao Conora McGregora da posjeti Dagestan!
Abdulmanap Nurmagomedov, otac i trener Khabib Nurmagomedova, pozvao je Conora McGregora da posjeti Dagestan, rusku republiku iz koje potječe UFC šampion!

Nurmagomedov senior ponudio je McGregoru da bude počasni gost na predstojećem Svjetskom prvenstvu u borbenom sambu – sovjetskoj borilačkoj vještini ("SAMozaštita Bez Oružja") koju upražnjava i ruski predsjednik Vladimir Putin.

Šampionat će se održati sredinom decembra u dagestanskom gradu Kaspijsku, a Abdulmanap Nurmagomedov je uputio poziv McGregoru, nakon što mu je ranije poručio da je spreman oprostiti sve njegove riječi i djela.

Podsjetimo, Khabib Nurmagomedov je pobijedio gušenjem Conora McGregora na turniru UFC 229, koji je održan 6. oktobra u Las Vegasu. 

Poslije meča došlo je do opšte tučnjave, što je bio odgovor McGregoru i njegovom timu koji su prethodno provocirali Khabiba. Dagestanac je rekao da ne može trpiti uvrede na račun porodice, vjere i države.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije