Emotivan doček Lane Pudar u Mostaru: Pogledajte kako je bilo

0
Radiosarajevo.ba
Emotivan doček Lane Pudar u Mostaru: Pogledajte kako je bilo
Foto: Bljesak.info / Lana Pudar

Nakon sjajnoj dočeka u Sarajevu, velikim odazivom i dugotrajnim pljeskom Mostarke i Mostarci čestitali su mostarskoj plivačici Lani Pudar uspjehe koje je ostvarila na Svjetskom prvenstvu u Abu Dhabiju.

Doček je održan na glavnoj pozornici u sklopu Adventa u Mostaru, a organizirali su ga Grad Mostar i Sportski savez Grada Mostara.

Okupljeni su Lani otpjevali pjesmu ''Svijet voli pobjednike'' i izmamili osmijeh na njeno lice. 

Čudne prakse Tužilaštva BiH: Zašto nema optužnica protiv snajperista i ubica djece Sarajeva?

Čudne prakse Tužilaštva BiH: Zašto nema optužnica protiv snajperista i ubica djece Sarajeva?

''Osjećaj je odličan, uvijek je najdraže doći u svoj grad i vidjeti sugrađane kako me podržavaju. Ovaj doček je fenomenalan'', rekla je Lana Pudar. ''Sada slijedi malo odmor oko praznika i već kreću pripreme za sljedeću sezonu, imam europsko i svjetsko juniorsko i europsko i svjetsko seniorsko prvenstvo, i to sve do kraja kolovoza, tako da će biti puno priprema i putovanja'', rekla je Lana, piše Bljesak.info.

"Ovo što nam je Lana priredila je najljepši mogući adventski poklon'', rekao je mostarski gradonačelnik Mario Kordić, i nastavio: ''Hvala trenerima, roditeljima, cijelom timu, svima koji su bili uključeni u ovaj fantastični uspjeh'', poručio je Kordić te kroz šalu dodao: ''Ja mogu samo reći da ću zabraniti svima da spominju olimpijski bazen dok ga ne napravimo''. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije