Zvijezda Uniteda doživio saobraćajnu nesreću pred derbi s Liverpoolom

0
Radiosarajevo.ba
Zvijezda Uniteda doživio saobraćajnu nesreću pred derbi s Liverpoolom
Foto: EPA-EFE/Twitter / Bruno Fernandes imao saobraćajnu nesreću

Zvezda Manchester Uniteda Bruno Fernandes izbegao je teške povrede nakon što je jutros učestvovao u saobraćajnoj nesreći.

Veznjak Fernandes, 27, ostao je neozlijeđen nakon incidenta u kojem je učestvovao njegov Porsche u blizini klupske trening baze Carrington - i očekuje se da će danas trenirati kao i obično.

Također se vjeruje da su i ostale strane u sudaru neozlijeđene.

Komšić zatražio Mišljenje Venecijanske komisije oko načina izbora sudija u Ustavni sud BiH

Komšić zatražio Mišljenje Venecijanske komisije oko načina izbora sudija u Ustavni sud BiH

Pojavile su se slike sa mjesta nesreće na kojima se vidi kako je vozilo - vrijedno 90.000 funti - oštećeno na vozačevoj strani, a dva automobila su vidno pretučena niz uski put.

Čini se da je drugi automobil, Volkswagen, zabio u ogradu, dok su vozačeva vrata bila otvorena. Krhotine su također bile razbacane po asfaltu.

Na drugoj fotografiji podijeljenoj na društvenim mrežama, Fernandes se može vidjeti kako stoji na rubu ceste sa svojim smrskanim luksuznim automobilom u komadima ispred sebe.

Privremeni menadžer Uniteda Ralf Rangnick će vjerovatno dati najnovije informacije o stanju igrača na svojoj konferenciji za novinare prije meča danas popodne.

Fernandesov pad dogodio se dan prije nego što će njegova ekipa igrati s Liverpoolom u Premijer ligi.

On je bio ključni igrač za klub od kada je došao iz Sportinga iz Lisabona u januaru 2020. godine, nakon što je postigao 49 golova u ukupno 120 nastupa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije